Panziós-fogadós

Turizmus-vendéglátás ágazat 3 éves képzése, amely szakképzettség megszerzésével zárul. A panziós-fogadós feladatai rendkívül szerteágazóak, hiszen a szakma óriási fejlődésen ment és megy keresztül napjainkban is. A szakma szépsége, hogy a turizmus szereplőinek igényeit szolgálja ki, a panziós-fogadós óriási felelősséggel van felruházva, hiszen rendkívül sok feladatot kell egy személyben ellátnia.

A SZAKKÉPZETTSÉGGEL RENDELKEZŐ

  • üzemelteti a vendéglátóhelyet;
  • marketig tevékenységet végez;
  • vendégekkel, partnerekkel kapcsolatot tart;
  • konyhát üzemeltet;
  • karbantartásokat biztosítja;
  • ügyel a vendéglátóhely környezetére;
  • takarítást folyamatosan precízen biztosítja;
  • vendégek számára programokat szervez;
  • logisztikai feladatokat ellát;
  • gazdálkodási és pénzügyi ügyeket intéz;
  • munkavédelmi, balesetvédelmi, tűz és környezetvédelmi előírásokat betartja és betartatja;
  • irányítja, szervezi és értékeli a munkatársak munkáját;
  • kapcsolatot tart más szolgáltatókkal, más szállásadókkal partneri viszonyt kialakítva működteti a vendéglátó egységét.

KÉPZÉS HELYE

Hódmezővásárhelyi SZC Csongrádi Sághy Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

KÉPZÉS TERVEZETT INDÍTÁSA

2020-2021 tanév